Halaman

Sabtu, 2 Oktober 2010

salam semua... demam raya dh nk berakhir , terima kasih kepada semua yg telah mengode produk dr izza bakery , harap semua berpuas hati dan tidak serik berurusan dgn izza bakery yg baru nk bertatih ni. Ada satu ode yg teringin sya abadikn dlm blog ni iaitu hamper raya . He he.. tiada pengalaman langsung dlm membungkus hamper ni ... sya terima je ode ni dr seorg kwn tp dia kata jgn melebihi budget dia . So ini la hasilnya wlaupun ank sya kata mcm hamper ala2 pengantin hehe ... mcm kelakar pun ada . Nasib baik kwn tu kata ok . Tapi x pe first time buat .. blh blaja dr pengalaman. Nxt time blh improve lg .




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...