Halaman

Ahad, 17 Oktober 2010

Barbie Doll cake



Kek barbie doll ni di ode oleh Puan Geetha yg friendly tu for birthday x silap ank sedara dia . HAPPY BIRTHDAY DIUCAPKAN..TQ for ode & pujian tu hehe.. semoga happy menikmatinya.

Ode kek lapis


Kek lapis coklat cheese 3 biji, kek lapis choc. cadbury 1 biji di ode oleh officemate my husband. TQ di ucapkan .

Ahad, 3 Oktober 2010

Wedding cake 3 tiers (buttercream layer bluebery)


Di ode oleh diana untuk majlis persandingannya . X dpt ambik foto secara detail dh rushing terlupa plk . Masa hantar kt rmh pengantin baru teringat nk ambik gambar. any way thank a lot for Diana & SELAMAT PENGANTIN BARU semoga kekal hingga ke akhir hayat .

Sabtu, 2 Oktober 2010

Kek Minnie Mouse




Di ode oleh raudah utk birthday anknya . Ramah sungguh raudah ni mcm dh lama kenal. Raudah ni ode 2 biji minnie cake satu utk dibawa ke tadika anknya & satu lg utk mkn sendiri katanya. Time kasih raudah harap berpuas hati .

Kek Bluebery Freshcream



Di ode oleh yati utk birthday anknya . Dia ni dr bln puasa dh request baru skrg sya free nk buatkan . Time kasih yati krn sabar menunggu hehe... Selang 3 jam tya dia kek ok x dia ckp dh licin ank dia kejakan .
salam semua... demam raya dh nk berakhir , terima kasih kepada semua yg telah mengode produk dr izza bakery , harap semua berpuas hati dan tidak serik berurusan dgn izza bakery yg baru nk bertatih ni. Ada satu ode yg teringin sya abadikn dlm blog ni iaitu hamper raya . He he.. tiada pengalaman langsung dlm membungkus hamper ni ... sya terima je ode ni dr seorg kwn tp dia kata jgn melebihi budget dia . So ini la hasilnya wlaupun ank sya kata mcm hamper ala2 pengantin hehe ... mcm kelakar pun ada . Nasib baik kwn tu kata ok . Tapi x pe first time buat .. blh blaja dr pengalaman. Nxt time blh improve lg .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...