Halaman

Khamis, 27 Januari 2011

cup cakes fondant hantaran




Dioder oleh ima utk hantaran perkahwinan ank sedaranyer . Ima request colour merah+silver utk tema . Rose tu kita buat sendiri . Plan dlm kepala nk buat byk2 mcm ala2 taman lastly tgn lenguh mengentel ni jer yg dpt hehe..Mmg jenuh nk buat bunga nie . Perlukan kesabaran & ketekunan . Ok la byk plk kita membebel nie ..apa pun TQVM ima semoga berpuas hati !!

Kek Lapis Asam Manis


2 buku kek lapis asam manis di oder oleh officemate my husband. TQ diucapkan

Moist Choc cake wif ganache cream

Yg nie buat extra satu utk ank2 mkn..kjp jer dh tinggal separuh ..




Di oder oleh Linda sorang teman lama utk b'day anaknya. Time kasih diucapkan

Rabu, 5 Januari 2011

OH... FRESH CREAM BLUEBERY CAKE!!!






Fresh cream bluebery cake ini di ode oleh sapa lagi kalo bukan Linda, Azizah dan Yati my regular customer . Terima kasih diucapkan kerana support yg tidak putus2. Tak lupa sebiji kek comel ku hadiahkan buat jiran cum sahabat baikku K Nor yg sentiasa bg sokongan terutama dlm mendirikan rmh pelangi ku ini ..TK byk K nor ..Hepi Belated Birthday ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...